Min tur att bli hooked!

Nu va de min tur att skriva ett blogginlägg som får er läsare att säga:

- näää inte hon oxå

Jag kan inte låta bli att slå ett slag för någonting som andra slagit ett slag för i flera år nu.

Ja, jag tänkte faktikst också samma sak som kanske vissa av er även tänker när ni går förbi något cafe någonstans som har detta på frukostmenyn ..

- ja för de ska ju va så jäädra märkvärdigt

men faktikst... chiapudding, herrejisses va gott de e. Konsistensen är ju mindre trevlig men man ska ju inte äta den bara som den är (tycker inte jag iallafall).

Här hemma gör jag på mjölk (alternativt Alpros mjölk med kokossmak) och frysta hallon/blåbär som jag mixar ihop och blandar med chiafrön, Till det hade jag idag hackad äpple... himmelskt! 

Jag skulle kunna äta det till både frukost och lunch men jag misstänker att man blir lätt förstoppad då, lite som psylliumfrön och linfrön, ja, alla frön som får just den där gelén när det sväller. 

Jag får helt enkelt försöka hålla det lite på en jämn nivå, men det är inte lätt.

Det finns ju oändligt många varianter så man vill ju bara testa alla!!

ja.. de va de för idag! hoj

Mätt

Känns som 3 dagars påskfirande, trots att vi inte har firat påsken. Torsdag efter jobb började med burgare gjort på lamm (såklart till påsk)


I fredags var vi ute i Tyresö och åt middag hos syrran med familj eftersom mamma och pappa också kommit hem.. äntligen!

De bjöds på hemgjorda dumplings, vårrullar, lax och annat smått och gott. Såklart även en efterrätt men, kors i taket, så har syrran inte gjort den själv denna gång.. men det var såklart gott ändå. Mätt ännu en dag.

Igår Lördag lamm igen och idag faktiskt. . Lamm! Nu är jag lite trött på lamm så imorgon när mamma och pappa kommer på middag blir det annat kött, för kött blir de ju såklart 😁

En påskledighet som heter duga med massor av föda. 

Det har väl inte hänt så mycket den senaste tiden och därför har det varit glest med blogginlägg, jag har ju börjat mitt nya jobb sedan 1 månad tillbaka nu och jag trivs bra. En bra chef och härliga medarbetare, vad mer kan man begära? 

Ja.. inte mycket mer intressant i detta inlägg men dehär va väl mer något form utav livstecken för er som undrar vad jag pysslar med och även för att ni som messat ska va nöjda 😊

Haj så länge!