Notar Fastighetsmäklare Finntorp

I mitt yrke träffar man för de mesta trevliga människor, 95% av alla man pratar med varje dag är trevliga människor. Hade en riktigt bra dag idag tills jag hamnade i Finntorp, lugnt och fint område men utanför Mäklare är det sällan lugnt, de positiva är väl att dom ändå är trevliga.. inte på dehär kontoret tyvärr.

Notar i Finntorp är ett pajaskontor men vad kan man förvänta sig av franchise. Kontorschefen är en 26 årig kvinna som är allt annat än mogen, med sig har hon ett gäng pajasmäklare, jag ska inte dra alla över samma kam eftersom jag inte träffat alla på kontoret men 3 av dessa träffar jag dagligen, lika omogna varje gång. Att dom kränker mig är helt OK, det verkar ingå lite i min yrkesroll att bli de ibland. . Jag kan ta de (när uniformen är på) Det dom inte fattar är att deras beteende är både kränkande och hänsyslöst för de som befinner sig i centrumet, alla åldrar, kanske deras framtida kund, vem vet. Många anlitar Notar eftersom de är billigare.. jag har mina egna funderingar kring varför det är så.

Oseriösa mäklare och jag hoppas att många som funderar på att anlita dom hinner googla och kanske se detta inlägg.

Som ni förstår kan jag inte gå in på några detaljer men skicka mig gärna ett meddelande här på bloggen så kan jag förklara.
Jag skulle aldrig låta ett gäng småungar sälja min lägenhet iallafall, på deras kontor fattades de bara Justin Bieber på högsta volym och vinglas vid datorn istället för kaffekoppen så skulle det va ett studentrum.

Företag är till för att betygsättas och dehär är mitt betyg, notera att det inte gäller Notar i sig utan endast kontoret som nämns i inlägget.

Kommentarer:

1 Mamma:

Oj, nu blev man nyfiken! Vi får ta det över tel vid tillfälle.

Kommentera här: