Det närmar sig, med långa dagar som följd

Ja nu närmar det sig min sista dag på mitt jobb. Den 10 oktober jobbar jag min sista dag.
Efterson personen jag tar över för på de nya jobbat slutar nu på måndag så har det blivit så att jag åker direkt till det kontoret efter mitt jobb för att sitta och ha genomgångar till åtta på kvällen. Det är helt sjuuuukt långa dagar men jag åker dit med ett stort leende.
De låter så himla intressant allt och jag får sådan positiv känsla när jag kommer in på de kontoret. Personal är glada och positiva!

Jag känner mig verkligen helt färdig med grupplederiet där jag är nu, nu vidare till nya utmaningar i karriären!

Va tvungen att skriva av mig, nu ska ja titta klart på debatten mellan Janne Josefsson och chefen för aktuellt (eller va han chef för hela SVT?.. tillägg). Spännande! Debatter e kul 😀

Hoj

23 timmar av fullt ös!

På 23 timmar ändrades hela min vardag, till någonting så otroligt spännande. Jag fick ett mail för 2 veckor sedan via LinkedIn från ett företag som sökte en gruppledare. Dom tyckte mitt CV såg intressant ut och ville att jag skulle söka om jag fann tjänsten intressant, det gjorde jag ju såklart så jag sökte.

Efter 1.5 vecka fick jag intervju och dagen efter fick jag ett erbjudande, jag tackade ja. Jag är så otroligt taggad!!

Det är med en liten gnutta sorg i hjärtat som jag nu sagt upp mig från min gruppledartjänst där jag jobbat i 3 år. MEN jag är helt klart redo för nya utmaningar.

Jag känner att jag inte vill gå ut med så mycket mer information OM själva tjänsten eftersom jag vill hålla mitt liv lite privat men tjänsten innebär mer övergripande ansvar för anställda som jobba för hela region öst från Stockholm till Kiruna, jag bara lääääängtar till den nya starten i mitt yrkesliv!
10 oktober jobbar jag min sista dag på mitt nuvarande jobb och sedan har jag bara spännande tid framför mig.
Viktoria, Administrationsansvarig.. ja, jo det känns ju helt ok :)

Tänk vilka tvära vändningar det kan bli i livet ibland. .. det har jag nu upplevt mer än en gång, lika spännande varje gång!

Notar Fastighetsmäklare Finntorp

I mitt yrke träffar man för de mesta trevliga människor, 95% av alla man pratar med varje dag är trevliga människor. Hade en riktigt bra dag idag tills jag hamnade i Finntorp, lugnt och fint område men utanför Mäklare är det sällan lugnt, de positiva är väl att dom ändå är trevliga.. inte på dehär kontoret tyvärr.

Notar i Finntorp är ett pajaskontor men vad kan man förvänta sig av franchise. Kontorschefen är en 26 årig kvinna som är allt annat än mogen, med sig har hon ett gäng pajasmäklare, jag ska inte dra alla över samma kam eftersom jag inte träffat alla på kontoret men 3 av dessa träffar jag dagligen, lika omogna varje gång. Att dom kränker mig är helt OK, det verkar ingå lite i min yrkesroll att bli de ibland. . Jag kan ta de (när uniformen är på) Det dom inte fattar är att deras beteende är både kränkande och hänsyslöst för de som befinner sig i centrumet, alla åldrar, kanske deras framtida kund, vem vet. Många anlitar Notar eftersom de är billigare.. jag har mina egna funderingar kring varför det är så.

Oseriösa mäklare och jag hoppas att många som funderar på att anlita dom hinner googla och kanske se detta inlägg.

Som ni förstår kan jag inte gå in på några detaljer men skicka mig gärna ett meddelande här på bloggen så kan jag förklara.
Jag skulle aldrig låta ett gäng småungar sälja min lägenhet iallafall, på deras kontor fattades de bara Justin Bieber på högsta volym och vinglas vid datorn istället för kaffekoppen så skulle det va ett studentrum.

Företag är till för att betygsättas och dehär är mitt betyg, notera att det inte gäller Notar i sig utan endast kontoret som nämns i inlägget.