Vad är de med oss och resor?

2014 hade vi bokat till Kap Verde och då Ebola på tapeten och skapade oro. Vi åkte ändå eftersom inga kända fall fanns (då) på den lilla ögruppen.

Nu väntas Karibien och Jamaica och då sprider sig Zikamyggan mer och när de väl slutar prata om den i alla medier varje dag så drar Matthew in och skapar oro.

Jamaica har som tur är inte blivit lika hårt drabbat som Haiti men nu börjar de varnas om koleraspridning (och annat). Nu tog vi våra extradosering som fyller på de vi tog oktober 2014, förra veckan men ändå.. alltid ska de vara nåt!

Missförstå mig rätt, jag lider med dom drabbade såklart men självklart sitter man och oroar sig när man hör att det ska dra in världens storm.

Jag får se de positiva, att vi inte valde D republiken som är grannland med Haiti, alternativt Kuba, som oxå var på tapeten för oss. Kuba blev också hårt drabbat.

Fortsättning följer men än så länge set de ut som vi kommer iväg om 5 veckor iallafall!

Startade dagen idag med ännu 45 minuter på crosstrainern, känner att jag lärt känna monstret här hemma och de 20 minuterna jag fick kämpa mig igenom i början är ett minne blott.

Började i september med en vikt på 78.5 så vi får se hur mycket jag hinner med innan det är dags att dra på mig bikinin.

Nu börjar jag även på ett jobb där jag inte behöver ha uniform hela dagarna så de vore trevligt att komma i alla nya kläder jag köpte när jag gick ner mina 10 kg. Wish me luck!

Dags att starta dagen.

Kommentera här: