2 dagar gjorda

.. när jag går hem vid halv fem tiden vill jag egentligen inget hellre än att vara kvar, men jag väljer att gå hem eftersom jag vet att jag har en sambo hemma och för att jag vet att det är bra för mig att komma hem och vila skallen. .. men jag vill inget hellre än att jobba vidare.

Så beskriver jag mitt nya jobb. Nytt är alltid spännande men precis som min handledare sa (som jag tog över för) så är en dag aldrig den andra lik.. dagen idag var inte någonstaaaaans lik gårdagen. Så jag har en förhoppning om att denhär känslan ska bestå, och jag tror det.

Det är så mycket skratt och glatt på kontoret, de kan låta som jag kommer från den mest tråkiga arbetsplatsen men jag är faktiskt inte så bortskämt just med god stämning på kontoret.

Älskar mitt kontor och tycker om alla kollegor, det finns ingen jag inte tycker om. Hur bra är inte de??

My office!

Lunch med kollegor

En alldeles perfekt sista lediga dag. Vaknade kl 06 och körde ett pass med crosstrainern i 45 minuter sen satte jag igång med dagen.

Har tvättat min fina bil och lunchat med mina föredetta gruppledarkollegor, de va trevligt, vi hann ju inte riktigt få de avslutet som var planerat, jag var även upp med de berömda Lidl kakorna som alla köper när de slutar, jag kan inte vara sämre så jag gjorde samma sak.

Nu är jag hemma igen och funderar. . Ska jag sprätta förseglingen på hinken från godisbolaget som jag fick av M och R? Eller ska jag vara duktig och vänta till helgen. Fick en hel hink med S märken.. S märken tackar man aldrig nej till.

P har lagt på minnet att jag (när jag glömt min penna på kontoret) alltid ringt honom och frågat om han kan lägga undan den så den inte försvinner (jag köper mina egna pennor istället för företagets gratispennor)

Han hade köpt en superfin penna som är grym att skriva med, älskar pennor. Denhär kom dessutom med fodral ;)

Tack alla fina!

Imorgon är de dags för att ta tag i de nya!

Vad är de med oss och resor?

2014 hade vi bokat till Kap Verde och då Ebola på tapeten och skapade oro. Vi åkte ändå eftersom inga kända fall fanns (då) på den lilla ögruppen.

Nu väntas Karibien och Jamaica och då sprider sig Zikamyggan mer och när de väl slutar prata om den i alla medier varje dag så drar Matthew in och skapar oro.

Jamaica har som tur är inte blivit lika hårt drabbat som Haiti men nu börjar de varnas om koleraspridning (och annat). Nu tog vi våra extradosering som fyller på de vi tog oktober 2014, förra veckan men ändå.. alltid ska de vara nåt!

Missförstå mig rätt, jag lider med dom drabbade såklart men självklart sitter man och oroar sig när man hör att det ska dra in världens storm.

Jag får se de positiva, att vi inte valde D republiken som är grannland med Haiti, alternativt Kuba, som oxå var på tapeten för oss. Kuba blev också hårt drabbat.

Fortsättning följer men än så länge set de ut som vi kommer iväg om 5 veckor iallafall!

Startade dagen idag med ännu 45 minuter på crosstrainern, känner att jag lärt känna monstret här hemma och de 20 minuterna jag fick kämpa mig igenom i början är ett minne blott.

Började i september med en vikt på 78.5 så vi får se hur mycket jag hinner med innan det är dags att dra på mig bikinin.

Nu börjar jag även på ett jobb där jag inte behöver ha uniform hela dagarna så de vore trevligt att komma i alla nya kläder jag köpte när jag gick ner mina 10 kg. Wish me luck!

Dags att starta dagen.