Nästa resa tar oss till... Karibien!!

Japp.. 2016 års resa tar oss till Karibien och Jamaica. När jag har rest har jag ofta åkt till Cypern eftersom jag har min släkt där, älskar Cypern. Efter Kap Verde fick jag lite blodad tand när de gäller att få va riktig turist så i år åker vi till Negril, Jamaica! 

Valet av Karibisk ö va inte de lättaste.. Aruba? Bahamas? Vad väljer man?
Google Google. . Informationen på Google fick avgöra. Minst kriminalitet (i turistområden) samt sevärdheterna fick avgöra och Jamaica vann, inte varken mig eller H emot.Vi kommer bo på en resort för vuxna, inga under 18 får bo där, känns super om man bortser från att det även betyder att det finns en nudistdel på stranden men den ska tydligen vara avskärmad från de som gärna vill ha badkläder, DE har jag kollat upp.

Vi har valt all inclusive då priserna till Karibien är så höga även om man bara väljer boende med frukost. Slutpriset på resan skulle hamna på samma ändå.
Resorten har massa olika restauranger, barer, pooler, och utflykter helt gratis.
I annat fall hade det kostat... Å resan hade hamnat på samma slutpris.

Zika virus har man läst en jädra massa om och har pratat med både UD, Folkhälsoinstitutet och VC, vi har valt att boka iallafall dock med ombokningsskydd för at kunna välja annat resmål och det skulle bli så att vi bangar.
Än så länge ligger de ingen offeciell avrådan om resor till Karibien så vi kör på.

När vi åkte till Kap Verde va de ju Ebola som va på tapeten. 
Vill inte tvingas välja Asien pga allt som dyker upp.. vill INTE till Asien.

Nu håller vi tummarna för att de blir som planerat. Resan är iallafall bokad och i november bär de av!Kommentera här: