Från ena stugan till den andra!

Man känner av att de börjar närma sig semester när man är i sommarstugor, umgås med familjen, äter gott och bara har de bra.

För bara 1,5 vecka sen var vi i Finnsjön i Sollefteå 50 mil bort och hängde med H's mamma med familj och imorgon åker vi till min mamma och pappa för att ha de bra och fira midsommar, härliga tider.

Finnsjön frön båten

Att elda är inte samma sak när de aldrig blir mörkt... men men..

Vet ni vad som är ännu mer fantastiskt? Att veta att man har en sprillans ny bil som kommer ta oss överallt utan oroligheter.
De senaste åren har jag alltid fått ett brev från assistansbolag innan jul och innan sommaren.. de betyder bara en sak.. den började bli gammal och allt kunde hända.

Fick nytt registreringsbevis idag.. nervös jag blev för jag hade ju redan fått mitt när jag köpte bilen.
Läste på... jo Men visst. . Hyundai hade lämnat in för att anmäla annan miljöklass, till de bättre :):) så... miljöbil, ja tackar! Nä.. inte hybrid men så pass mycket miljö man kan få på en bensinare. 

Fyllt år har jag gjort oxå. 33 bast, herregud! Aja.. fick i alla fall en hel box av gosaker av H's mamma, bodygrejer. . Äälskar bodygrejer och lotions!
Av H fick jag det jag hade önskat mig :) Alexandra introducerade mig Fitbit armband och jag blev ju såld.  Så de fick jag!
Så nu är hela min fokus på jobbet varje dag att gå mina steg och att lyckas få den där lilla pricken för varje timme jag går 250 steg.. annars vibrerar armbandet.
Skit bra grej... men fan va frustrerat man blir när man sitter i möte som igår mellan 10-12.... då missar man ju sina prickar :(

Aja.. ni som har den hajar va ja menar.

HojKommentera här: