Trokanterit & Flytt.. bra kombo

För en vecka sedan tvingade jag mig ner till gymet efter 2 veckors vila över jul och nyårshelgen. Det tog emot vill jag lova men jag var nöjd när jag väl kom hem. Man ville ju liksom inte tappa dehär jag hållt på med hela hösten.
På Tisdagen steg jag upp och pallrade mig till jobbet,  det tog tid. Jag hade så förbannat ont i höften.. eller va de ljumsken? Låret kanske. Jag kunde inte lokalisera smärtan men den fanns där. Tänkte inte så mycket mer på det utan en sträckning kan väl alla få. Hela förra veckan fick jag lyfta in mitt högra ben in i bilen så fort jag steg ut å in under jobbet.
Ikea i onsdags var en mardröm.. Å de tyckte säkert alla andra oxå som hamnade bakom mig på den där slingan man ska gå efter med pilarna. Med gråten i halsen hade vi ju ändå ljus med ut :) å must:) 

Idag ringde jag VC och fick tid direkt. Läkaren visste ju precis. Hon frågade om hon fick trycka på en punkt men varnade även för att de skulle göra ont. DE GJORDE DE.
Kortisoninjektion är vad hon föreslog för att sedan fortsätta 10 dagar med antiinflammatoriskt. Spruta i benet? Nej tack dom där har jag hört om. Så... jag biter ihop och börjar med tabletterna Idag. 

Knaster i höftleden? Jajjemän. Som MediaMarkt
Reklamen ... oschööönt.


Vi går över till helgen som va istället. I Lördags städades de, grovstädet, så de är lättare att bara städa av i helgen när vi flyttar. H tog badrum (tack så mycket ) och jag köksskåp. På Söndagen skulle jag jobba så då planerade han (läs jag) att han skulle göra rent bakom spisen .


På Lördagkvällen åkte vi in till södermalm hem till Hs bror med familj. Vi skulle fira en liten julafton eftersom hela deras familj åkte på magsjuka över jul och inte kunde fira med oss alla i Norrland. 
Full rulle med alla barn (2) och paket.
De va trevligt. Som fick en massa veganmat oxå som vi fick med oss från norrland så nu lyckades vi tömma frysen oxå. Men de "falska potatisbakelserna" behöll vi. Dom får dom smaka när dom hälsar på 😁


De va den helgen de. HAJ 

ÅVC, Heron City & Ikea

Man ska ta vara på en ledig dag mitt i veckan kan man tycka men nu när klockan är 21 tänker jag bara att jag slängt bort hela dagen på stress å måsten.
Vi åkte till återvinningscentralen med grejer och sedan slösade vi bort lite pengar på en tvättmaskin på Media Markt, men dom behåller den till den 17e så behöver vi inte flytta den flera gånger.

De va petigt i valet av maskin. H ville absolut ha ångtvättprogram  (inge medel utan bara uppfräschning) nu har han fått de. Du kan tom välja ett val som heter "5 skjortor/tröjor" notera, FEM!

När vi kommer ut till bilen ser ja en gul lapp på rutan,  det är ju inte ens möjligt att jag fått böter?? Det var en lite påminnelse om att jag inte följt anvisningar om parkering och att nästa gång riskerar jag en kontrollavgift. Det var ju jättesnällt av dom att ge mig en liten heads up innan böter men med snö på backen är de inte så lätt att se markeringar/rutorna och utan pilanvisningar på stolpar på varsin sida parkeringen så är det inte så lätt för en annan och heller inte juridiskt korrekt att lappa mig "utanför markerad p plats". Lite hade jag nästan hoppats på en lapp eftersom jag då glatt hade bestridit den och hade fått rätt dessutom. Ja... alla har vi arbetsskador.

Vidare till Ikea (där det är betydligt lättare att parkera eftersom rutorna i p huset inte kan bli översnöade). Vi kom ut med deras must, ljus (i vanlig ordning) och flyttlådor.

Kl 19 skulle vi fika me grannarna för att planera lite inför flytthelgen, dom kom med goda nyheter att jag inte behöver lägga ner tid på att rengöra spisen eller kyl för dom har beställt nytt.. AHHHHHH de har jag bävat för. Den här flytten kommer bli grym. 

Redan på lördag ska vi byta lite lådor med varann.  Dom har tömt ett rum så de som vi redan packat (som vi just nu har i skrubben/klädkammare) kan vi flytta upp å dom kan flytta ner grejer i vår då tomma skrubb. 

De va den Onsdagen. . :/ 

22 dagar av stress & Netflix :)

Lite så känns det.
Äntligen är vi inne i 2016, jag skulle vilja kalla de det händelserika året, för de tror jag verkligen att de kommer vara. Vi börjar med flytten den 15 Januari.

Julen då? Dagen innan julafton drog vi oss upp till Sollefteå för att fira jul med H's mamma med man och hans dotter med familj, även H' pappa men de fick bli en anna dag.
4 dagar blev vi bortskämda med H's mammas mat och godsaker. 
Just de.. H's bror med familj skulle också va där med magsjukan tog sig till deras hem och de fick fira jul i karantän.

På julafton gav jag mig på allt på julbordet. Allt från dopp i grytan till grisfötter,  inget av de två nämnda va någon jättehöjdare men vem är kräsen? Allt annat va ju toppen.

På söndagen begav vi oss tillbaka till storstan för att jobba och invänta nästa storhelg för att sen få börja packa någon gång, vi hade bestämt att vi skulle lägga flytten på hyllan tills alla storhelger va över men dessvärre är det de enda jag kunde tänka på.

PÅ nyårsafton jobbade vi båda så kvällen tillbringade vi tillsammans.. själva. Nä, de e inte synd om oss, vi tar igen de nästa år :)
Vi åt Toast Skagen till förrätt och hummer till varmrätt, det fick räcka. Sedan inväntade vi 12 slaget till Netflixserien Making a Murderer och skålade till fyrverkerierna.En helt lagom nyårsafton som medförde en pigg nyårsdag, inte ofta det sker, även den fylldes av de sista i Making a Murderer, som jag för övrigt rekommenderar er alla att se.

Så sista dagen på Nyårshelgen då, har börjar packa,  grovstäda köksfläkt osv för att sedan bata kunna torka av lite lätt när de e dags för den sista dagen. Igår var jag på tippen medan H jobbade. Jag känner att vi är i fas! 


Så.. nu har jag gjort de man ska göra, jag har summerat de senaste 10 dagarna för att kunna minnas tillbaka. För det är väl lite de bloggen är till för. Att kunna minnas tillbaka :)