Nuuuuså kör vi!

För ett par veckor sedan var vi helt inne på att köpa hem ett löpband men ganska fort insåg vi att de kommer garanterat låta ner till grannarna, inte nog med det så får vi inte in de genom dörrhålet (om man ska ha en bra alltså) så vi släppte den ganska snabbt

Eftersom jag vill köra kondition och Henke vill samma men även träna rygg osv så kändes de då som att löpband kanske inte va de smartaste. Då tränar man ju inte hela kroppen ändå.
Det slutade med att de blev en Crosstrainer, å då menar jag inte en crosstrainer från Halens med 5 steg och 5 program utan en riktigt Elliptical Crosstrainer från NordicTrack.

Idag fick vi hämta den, eftersom jag har en lastbil som bil ;) så kunde vi hämta de 90 kg tunga paketet själva.

Nu jädrar kör vi! :) om ca 10 veckor lär vi fått ihop alla delar ..

1a arbetsdagen avklarad

Ångesten har lagt sig, första arbetsdagen avklarad. Den gick sakta men helt ok ändå. Arbetsbeskrivningar och instruktioner som jag fint skrivit ner innan jag gick den 8e juli, har inte fungerat, de kom ner som en bomb så fort jag klev innanför dörren.. välkommen tillbaka tänkte ja.. fan! 

Mitt nya löfte för dessa 2 sista kvartal 2016 är att inte stressa upp mig helt enkelt. Tänka på mig själv mer, jag kan inte göra allt själv helt enkelt, de e SÅ enkelt.

Efter jobbet tog jag mig en 4,8 km rask promenad till Årstaberg, sen åkte jag vidare hem. Skönt! DET om nåt, är avstressande. 

Jag är nu redo för hösten, har samlat på mig energi under semestern som man ska :)
Bring it on!

HAJ