Mingelkväll

Japp. Idag var det dags för mingelkväll på huvudkontoret. Alla anställda var inbjudna från samtliga objekt, var lite osäker på om man skulle gå men som min chef sa, " de kan va bra och gå på sådant och knyta kontakter" de har han kanske rätt i så jag gick.
Det blev däremot inte länge så nu kl 1830 är jag redan på väg hem. 

Idag fick jag en spännande sak av chefen och regionschefen.... som jag gärna skrivit ut här. Men då inget är klart så avvaktar jag =)

Nu ska ja hem.. lägga upp fötterna på soffan och ta vara på de faktum att jag har sovmorgon imorgon,  börjar inte förns 0700.
Sjuk börjar jag bli oxå,  sandpapper i halsen.. 

HAJ

Födelsedagar

Helgen börjar lida mot sitt slut.
Lördagen startade som tidigare skrivet med ett arbetspass och slutade med att jag och H nästan sov på tunnelbanan hem. Nä, vi tog aldrig bilen för att vi skulle kunna unna oss nåt att dricka.  Nu i efterhand kan jag tycka att de va ganska onödigt. De lilla vi drack hade vi egentligen lika gärna kunnat vara utan. Båda sov nästan på t banan TILL Solna. 
H började tidigt den dagen och jag med, jag hade dessutom tränat en timme mellan jobb och Solna, vi var mao lagom trötta.
När vi somna insåg jag att jag hade varit vaken 20 timmar så idag när vi vaknade och skulle ta oss ut till Tyresö på fru-nch och födelsedagsfirande så var ögonen tunga.

Tröttheten löste sig ganska fort när vi kom fram, fullt hus med 4 barn mellan  2 och 8 år. 
Det bjöds på ägg, scones, marmelader, bacon,  korv, amerikanska pannkakor med blåbär, yoghurt med alex egna granola (som för övrigt va en riktig hit hos mig) ja, jag har säkert missat någonting. Värsta hotellfrukosten :) 
Tack för en trevlig förmiddag i Tyresö Strand!

Nu har jag precis avslutat en god (bokstavligt talat) helg med en 1 timmes promenad och ligger i soffan och tänker inte lyfta ett finger till!

HAJ!   


När appen buggar

Man skriver ett inlägg, ett ganska långt inlägg. Appen börjar bugga å vips är inlägget borta. Jag blir lite irriterad och vill egentligen inte skriva men fan... hur ska ja annars kunna titta tillbaka på inlägg när dom aldrig publiceras.

Jo.. som jag sa, så startade fredagen bra. In i badrummet för att möta min fiende, den där jädra vågen som trots kämpande visade +4 hg förra fredagen. Positiva resultat. Dom 4 hg var borta och 7 hg till. 1.1 kg och tvärnöjd.
Låt fredagen börja! 

Helgen kommet bara va full rulle och eftersom det inte skulle bli så mycket vila så tog jag mig ett extra pass på jobbet, dock operativt eftersom jag inte vill fastna bakom ett skrivbord. Efter det ska jag träna och sen vänta på H som jobbar och då ska vi ta bilen till Solna för att fira en vän som fyller år. Det blir en tidig kväll (därav bilen) eftersom det är fler än hon som fyller år i september.  Det är uppenbarligen under julhelgerna folk har det som roligast... eller tråkigast :) beror på hur man ser de.

Pappa fyller, syrrans yngsta fyller, min äldsta syrra har fyllt och även hennes äldsta son. Alla i september. 
ALLA kommer dessutom samlas i Tyresö Strand för en fru-nch på Söndag så därför kan de ju va kul å va lite pigg.
Äldsta syrrans familj hälsar på från Norge för att hennes man ska springa Lidingöloppet så han kanske kommer va tröttast av oss :)

Blir nog en supertrevlig helg! Hoppas ni får de lika trevligt!