Centimetrar!

Centimetrarna bara försvinner. 
- 0.7 kg även denhär veckan. Känns ju toppen att det går så jädra bra! 
Kg är ju dock inte samma som cm, cm gör de mer tydligt.
Sedan den 9 september har 4 cm försvunnit runt midjan, mina "lovehandles har minskat med 3,5 cm och rönt röva (stussen) hela 4,5 cm.
Inte konstigt kanske att allt sitter helt värdelöst just nu, kan knappt springa på finess längre eftersom träningsbyxorna glider ner... åh, vojne vojne stackars mig ;)
Seriöst.. lite jobbigt är de ju eftersom de blir så jädra dyrt.

Nu Idol... sen misstänker jag att vi båda kommer somna.. 

HAJDet närmar sig Nacka

Nu närmar det sig.
Denhär veckan har varit fylld av möten och andra planeringar inför uppstarten. Mycket att tänka på så träningen har blivit lite åsidosatt tyvärr men jag har hunnit gå till Liljeholmen och Årstaberg ett par gånger.
Imorgon är det både mätning och vägning som gäller. Väger mig gär jag varje fredag men måtten tar jag bara varannan vecka.

I början av veckan var jag på möte hos Keolis. Jag minns när jag var liten, jag hade en sköldpadda som jag efter några år tröttnade på så när SL blev BussLink så passade vi på att försöka få ett garage att ta den som maskot då deras logga var just en sköldpadda.

När ja kommer in på kontoret såg jag ett STORT akvarium och jag såg en fisk och vad som såg ut att vara en sköldpadda.
Tänk om de va Leo?
Nog för att det inte var just de garaget som köpte honom men han kan ju skeppats hur som egentligen. Hur många tänkte på de liksom? Att ha en maskot på kontoret.. så vem vet :)
Kul va de iallafall. I Så fall va de säkert minst 17 år sen vi sågs senast :)

Igår träffade jag en gammal kompis från Ormingetiden, vi har både varit vänner och ovänner under våran uppväxt men som tur är växer man upp. Sist jag träffade henne var 2011 så det var trevligt.
En snabbmiddag blev en 4 timmarsmiddag. Jättetrevligt!

Nu e de lyxfällan. Vet inte varför jag tycker så bra om den serien. Jag blir lika chockad varje gång, va folk drar på sig skräp :/ 


HAJ

Söndag = stress

Allt ska man hinna med en Söndag, varför är söndagen en "hinna ikapp" dag? Antingen städar man och tvättar eller så är det någonting annat, men alltid handlar det om att hinna med det tråkiga man inte prioriterar på vardagen

Idag vaknade vi klockan 09, egentligen 10 då eftersom det gick över i vintertid inatt, varför gör man så? Den frågan ställer jag mig varje år. Man ställer tillbaka för att sedan ställa fram, varför kan man inte bara låta de rulla på? Iallafall.. H körde en drive med dammsugaren och sedan drog vi iväg till Kungens Kurva, vi var på Ikea och handlade lita bra och ha grejer. Ni vet.. värmeljus och deras matlådor mm..
Efter detta vidare till Ica för att storhandla sedan hem. 
Sedan stod träning på schema, körde intervall, växlade mellan gå å springa på löpbandet 40 minuter och sedan styrka armar 20 minuter. 
Stressa sedan hem och putsade fönster på balkongen, det är väl nackdelen med inglasat... dom måste putsas. Men vi har ju Sveriges mysigaste balkong =)

Under tiden har H fixat Beuf Bourguignon och nu har den kokat i 4 timmar och det är snart dags för mat.

Imorgon dags för jobb igen. Det är väl en helt ok Söndag :/.. hur hinner folk med som har barn??? 

HAJ