Kurs / Helsoresa

Dethär med att sova borta på hotell har jag haft lite ångest över. Borta är väl ok men hemma är bäst. På tisdag ska jag iväg på kurs med en utav mina gruppledarkollegor och det är från tisdag till torsdag. Så vad ska man då göra tisdag och onsdag kväll? Sitta i hotellbaren? Kolla på Netflix i hotellrummet proppmätt efter hotellmiddag?? Hm..
Idag såg jag, det finns gym för alla hotellgäster så nu är min vistelse räddad, kan ju inte bli bättre än att fördriva kvällarna på gym när man egentligen hellre hade velat vara hemma.

De senaste 2 veckorna har det gått otroligt segt med vikten, den där berömda platån som alla som jobbar med vikten pratat om. De sägs att man bara ska köra på så lossnar de till slut så jag tänker mig att jag kör på plus lite till så ser vi hur det går. Jag har fortfarande 3.3 kg kvar att gå ner. Efter detta kommer jag vara nöjd med att gått ner 12 kg och kommer istället börja jobba mer med vikter. 

Köpte mig ett par jeans idag eftersom jag inte längre kan ha mina jeans som jag en gång kallade mina "smaljeans" i storlek 33"
Gick ut ut butiken med ett par 31".. de ska tydligen vara ett par Medium jeans. När har jag någonsin har MEDIUM i Jeans?? 
Lycka!


Nu är allt bara så spännande

Papper har skrivits, datum är satt. Den 17 Januari -16 får vi tillträde till den nya lägenheten. Eftersom de som säljer har köpt våran så kommer vi ta lite grejer redan innan, men själva nycklarna lämnas över till varandra den 17e.
Vi kommer nu flytta till en 4a på 93 kvadrat (Har jag för mig att de va)
Det känns helt fantastiskt, dehär blev våran julklapp :)

Övrigt, denna vecka står vikten still (bättre de än upp) och de lär den göra även nästa vecka eftersom jag mellan 1-3 december kommer vara på kurs/utbildning, då blir de hotell... och hotellfrukost är ju bara .. .. mums!

Ikväll blir de middag i Tyresö hos syrran. Mamma och pappa är där så de blir lite familjemys! 

HAJ

Det händer grejer

På Tisdag är det dags.
På tisdag skriver vi papper på nya lägenheten, med inflyttning efter jul och nyår.
Det kommer ju bli helt fantastisk med en 4a på över 90 kvadrat, åhh allt man ska handla =)

Ikväll kommer mamma och pappa, dom ska sova hos oss några nätter och våran lilla 2a. Finns de hjärterum så finna de stjärterum, men tänk va bra de kommer bli sen när vi har fyran.

vad mer? Inte så mycket just nu 

HAJ