Singel-onsdag!

En onsdag för bara mig själv!
Igår skulle Henke möte en god vän från Sollefteå som bor i Solna, dom ses alldeles för sällan och igår skulle dom ses, äta en bit mat, någon öl och snacka skit. 

På vägen hem  laddade jag upp med lite godis (140 g för att vara exakt, det var ju ändå bara onsdag ) ja värmde mat från gårdagen för slippa göra något extra och slog mig sedan ner i de gigantiska cosyhörnet i soffan. Nu skulle de zappas. Jag skulle se alla skitserier som går att se. 
Border Security Australia, The real housewives of Beverly Hills, Robinson Love Edition... ALLT skit man kan komma på.
När klockan var 19.40 tyckte jag att jag lika gärna kunde förflytta mig in till tv'n i sovrummet. Borstade tänderna och la mig sen där för att fortsätta mina serier. 19.55 sov jag.... de va den kvällen.. :/ 

Capio - öron näsa hals

Dagen äntligen här.  Nu skulle jag få hjälp med mitt slemmiga problem. Häpp.. de va visst inget fel på mig, lite som mamma sa, jag är helt enkelt en slemmig jävel :)

Nä, skämt åsido. De sprayades i mina näsborrar. Smakade uuuurk.
Det var en bedövningsspray som då skulle bedöva vägen ner till svalget.. varför visste jag inte eftersom jag inte visste riktigt hur undersökningen skulle gå till.

Rätt va de e tar hon fram en makapär med en tillhörande typ sladdlik grej (mycket mäckelmojs här men ja kan inga namn) den ska in min näsborre. Jag hade ju ingen direkt koll på hur den funkar så 1.5 cm in va ju inga problem men sedan stack de till och tårkanalerna vaknade till liv och började tömma sig själva utan att ja grät ens (sjuk känsla) å rätt va de va så bad hon mig sträcka ut tungan för då va hon där nere/inne redan..
De va de vidrigaste jag varit med om tror jag.. vidrigt! ! 

Nu e de gjort och hon såg inget fel. . Så de e väl bara fortsätta gå runt å svälja. 

Bilden nedan är inte jag, det är bara en liten demobild för att ni ska tycka ännu mer synd om mig


Nog om det, idag körde jag kvällspasset eftersom det är derbymatch, AIK - DIF. Hade fixat extraövervakning i området eftersom det är högriskmatch och jag tyckte jag var lagom förberedd men med tanke på att hela Gullmarsplan va avstängt redan kl 18 och kollegorna kom försent pga köer redan då så kändes de som om jag lik förbannat missbedömt trycket :/

Som ett barn.. smärta!

Att göra sig illa fysiskt är väl någonting som händer ganska sällan som vuxen. Idag hände det, skrapa knät, när hände de senast? När jag åkte roller blades ner till Orminge Centrum när jag var 14 kanske. Då ställde jag mig upp, sopade av mina byxorna och sedan var det bra. 
Jisses va jag tyckte synd om mig idag.  När man går av tvärbanan vid Luma så måste man ta sig upp för en trappa i gjutjärn  (typ) för att ta sig upp till kontoren, jag har en tendens att inte ta riktiga steg när jag går i trappor utan jag liksom släpar mig upp, så sulan på skon liksom slipas över varje steg (jag är nog inte ensam om det) men de resulterar oxå i att lyfter man 1 mm för lite så åker man åt helvete och det var precis det jag gjorde idag.
Kanten på trappsteget drog in precis i mitten av knäskålen.
Kändes inte så illa så ja skakade av mig och fortsatte upp mot kontoret. Efter första utsättningen kände jag att de va liksom blött.. jorå.
Skinnet är ju ganska tight över knät, inte mycket fett där inte så trycket gjorde att huden sprack... :/ 
De va vidrigt och ont gör de.
När jag gick hem hörde jag hur de knäppte i knät.
Har nu skrivit in en så där rapport ni vet.. Till & från jobbet skadeanmälan bara för att va på den säkra tiden för framtiden.

Tur man bara sitter på en kontorsstol hela dagarna.. annars hade jag nog fått va hemma veckan  ut


Svullnaden syns inte.. men tro mig. den e där.