Ledig dag & Mello

Har legat på soffa precis hela dagen, lite småförkyld och frusen. Klockan tickade på och så småningom drog jag på mig kläderna för att möta Henke som jobbat hela dagen, det vankas mellofinal och då e de god mat och snacks som måste handlas. Kommer från en mellofamilj men sedan deltävlingarna började så har jag inte pallat titta (och många med mig) men nu har dom tramsat  klart och ikväll är det svenska finalen. Efter detta blir det nog raka vägen ner i säng eftersom jag jobbar lite extra imorgon. 

För att återgå till det jag skrev tidigare med att dra på sig kläderna. Min mamma kan hon !
Kolla in tröjan hon gjort till mig, exakt efter mina mått, kan man får det mer exakt? Knappt ens så perfekt när man beställer på postorder.

#fräschutansmink 

Vissa dagar är tyngre än andra

Att bli en av de anställda i en arbetsledning på ett större företag var ingenting jag hade förväntat mig när jag flyttade tillbaka till Stockholm och var tvungen att börja om i hela jobbsökarträsket igen. Nu hade jag turen att få den chansen och det är givande för varje dag som går och jag lär mig att hantera olika personligheter och andra situationer på jobbet varje dag. 
Att vara gruppledare är roligt men det medför ju såklart även att man ibland hamnar i centrum och behöver ta tag i missnöje och andra problem på jobbet, alla kan inte vara nöjda jämt och med så många olika personligheter på över 100 personer så tillhör dessa situationer mer vardagen än någonting annat. 

Det tär på mig eftersom jag vill vara alla till lags och skapa en bra dag för alla så alla blir nöjda, samtidigt måste jag vara rättvis mot alla och måste hela tiden tänka på att mitt agerande idag kan användas emot mig imorgon. Varje dag är unik och att få 100 personer nöjda är en omöjlighet :/

Så.. idag har varit en jobbig dag och jag laddar nu i soffan inför en ny dag imorgon som jag hoppas ger mig mer positiv energi.
Här var några få rader om min jobbsituation.
Roligt men jobbigt!Vår!!

Vilka otroligt härliga vårkänslor jag har haft idag. 6 grader och sol (som värmer), när jag då ser att de ska vara 13 grader och sol i helgen så inser jag att det finns bara EN sak att göra. 
Hem efter jobbet och städa på balkongen och torka av utemöblerna på vår "lilla" balkong, älskar soffa men denhär sommaren blir den mer stabil eftersom jag tagit mig tid att montera ihop soffsektionerna med varandra :) lyxigt värre!
De föredetta köksskåpet får agera bord iår igen, bästa förvaringen!
Kunde jag bott bättre??
Kunde jag haft de bättre??
Nopp