Vart hade jag kommit?

För ett par helger sedan fick jag och min kollega ett klagomål ute i Högdalen, vi råkade åka lite fel eftersom anmälaren uppgett fel adress så vi hamnade i ett industriområde som vi inte fanns. Lite kusligt va de, så pass att vi ville dubbelkolla att vi hade larmen med oss, vi hade bil så de va ju ingen fara. 
Det vi inte visste va att vi skulle komma till de oupptäckta konstnärernas mecka!
Grafitti delux! 
Idag åkte jag tillbaka dit eftersom vi hade ett klagomål i närheten och då passade jag på att ta kort. Sist va man så chockad så vi bara glodde men nu så.. här följer lite bilder. Njut
De går bra nu

Jag började dagen med att knalla runt i Hornstull i 3,5 timme för att sedan sitta framför datorn på eftermiddagen.
Att jobba administrativt när man kylt ner hjärnan hela förmiddagen är svårare än vad man kan tro. Det tar lång tid innan man kommer på vart man avslutade sist.
Avslutade arbetsdagen med ett pass på Fitness24. Så.. nu fick jag skryta lite.
Över till helgen!

De ska jag tala om. Såg fram emot en middag och bio, åhh va jag skulle äta både mat och sedan godis till filmen.
Det slutade med att de inte fanns någon film som lockade och matkoma så vi åkte hem och klockan 22.00 sov jag gott i soffan.. eller gott å gott.. magknipen va helt galen.
Det blev inte som det var tänkt men det var jättetrevligt. Va började med en Dry Martini 25 våningar upp i gamla skatteskrapan.
Var där med Jaana i november så jag visste att dom gjorde utrolig goda drajjor, även utsikten är helt otroligt.. värt det bara där!

Funderade på väg upp med hissen, efter att vi hade fått skicka ut en efter en eftersom det var för tungt och hissen bara tjöt å vägrade starta.
Undra hur ofta dom kollar hissen???
Det är ju ganska mycket folk son hänger där uppe och som åker upp och ner hela tiden. 

Söndag.. tvättdag och mysmiddag med mamma och pappa som kom på besök.
Henke körde på gryta, långkok. 
Klockan 11.30 var han igång med maten och jag sprang och tvättade. 
Tror det blir en tvättmaskin i februari.. nu har jag ledsnat på springet å de luktar knappt rent.

Mamma hade stickat toffel (strumpor) till mig.. väldigt tacksamt och mina sendrag tackar extra för de, dom åkte på så fort de blev dags för film.

Min kära mor  hade gjort en banan/fudge paj... ajaj sånt äter man ju inte på en söndag men eftersom jag inte fick min dos på lördagen så va de välkommet. .. och gott va de! 

Bjuder inte på en bild på den eftersom just den inte va så vacker. . Men ACK så god!

Skrivkramp Hej
Känns nästan som Julaftonmorgon

Ni vet de där mysiga man känner på julafton morgonen?  De där härliga lugnet i soffan framför nyhetsmorgon precis innan man vet att dagen strax sätter igång. Lite så känner jag denna morgon.
Henke började med att steka ägg i plattjärn för att få McDonalds-ägg känslan och bacon till det (testa, äggen blev matigare och godare) och nu e de nyhetsmorgon som gäller. 

Snart ska jag ner och träna för att ha gjort mitt inför kvällen då jag och Henke ska ut och äta och sedan gå på bio. Året har börjat finfint i jakten på att ta bort de kilon jag lade på mig sedan oktober när jag började jobba på kontor mer än att va ute och gå som jag gjorde innan.
Eller jakten? Det kanske är fel ord eftersom jag inte ser det som en direkt utmaning. 
4 kg har försvunnit, känner mig mer som mitt gamla jag igen. 

Så ser min dag ut.. en helkväll på stan :)

Igår fick vi dessutom så goda nyheter att denhär dagen känns ännu mer värd att fira! 

Titta vilka söta runda ägg..