ah.. ledig helg!

Helt otroligt,  har lyckats få till en hel ledig helg, både lördag och söndag. Det kanske kan va svårt för vissa att förstå men om man trivs bra med det man gör och har majoriteten av tiden ganska kul på jobbet så ställer man gärna upp när de behövs, så har det blivit en hel del och har väl kört 6 dagarsvecka de senste 2 månaderna (känns de som iallafall)

Dagen började iallafall med ett underligt ljud från mobiltelefonen vid frukost, har ni sett en bild på typ en hund av rasen mops som tittar snett på exempelvi en dammsugare?
 Så såg jag och H ut när de konstiga ljudet kom. Kollade på telefonen och såg att de va ju den nya appen. IMO.  De va mamma och pappa :) videosamtal  :) de va ett helt nytt ljud. dom hade 19 grader och bakade lussebullar å lussebockar,  vi hade +1 grad och hade gått i dvala och gjorde absolut ingenting.

Senare under förmiddagen åkte vi in till stan för att gå lite inspiration till den nya lägenheten. Fönsterlampor med namnet "droppen" med en glaskåpa med en liten teakdetalj är någongång som H även letat efter till den Lgh vi bor i nu utan framgång.. samma utgång blev de idag.  Vi söker vidare. 
Vi hamnade sedan på Södra Sällskapet för en Irish Coffee och sedan vidare till Stalands möbler på Åsögatan. Där hittade vi en säng för 60.000, va tycks?  Den ligger på nummer 842 på priolistan, men vi närmar oss :)


Vi avslutade kvällen på Orkidé på medborgarplatsen. Förrätt, vitlöksmarinerade tigerräkor. . Ajaj :)
Avsluta med en kaffe och en 12ans ouzo!


Klockan e nu 2045 och vi blev plötsligt pensionärer.  Dags för sängläge!
Fantastisk lördag ändå :)

HAJ 

Fredag!

På väg till jobbet med mina alldeles för stora byxor. Gick igenom min garderob igår, byxor. Kom fram till att jag måste handla kläder. Jag har bara 2 par byxor som sitter bra, som ja köpte för ett par veckor sedan.
Missförstå mig inte, jag e sjukt glad över min viktnedgång men det blir också väldigt dyrt när jag måste köpa nya kläder. 

Nu på morgonen har jag vägt mig, känns som om jag glömt det några fredagar :/ Började på 86 iallafall och väger idag 76.7. Jag närmar mig 10 kg sträcket :)
Jag har gått ner 17.5 cm i omkrets (sammanlagt)
Midja -6.5 cm
Badringen under naveln -5.5 cm
Stuss: 5.5 cm

Sjukt stolt över mig själv!!! 
Tillbaka till Vällingby

Den kontakt man har på banken avgör ju alltid vilket kontor man vill tillhöra. 
Vi har valt att vara kvar i Vällingby trots 1 timmes resväg. Det är de värt!

Idag va de dags att skriva lånehandlingar till nya lägenheten. Äntligen klart, vi betar av del efter del och snart är de bara de roligaste (men jobbigaste ) kvar, att få flytta in! 

När jag var i Vällingby insåg jag att även fast jag gillade att bo där och centrumet va riktigt härligt så saknar jag det INTE, fy va långt bort, å fy va många stationer. .. i oändligheten.. de tar aldrig slut.
Trots att de tar 5 min med bil från brommaplan så tar de aldrig slut... stora mossen..ängbyplan .. Åkeshov. . Islandstoeget .. osv osv å då har ja garanterat glömt 3 stationer därimellan .. abrahamsberg .. nä fy! Aldrig mer! 
Men är tacksam för den tid som va :)


HAJ