Hemma igen

Hemma igen. Det blev en lång låååång resa igår, inget vi hade förväntat oss. Vi hade redan planerat att ta taxi från Arlanda för att komma hem så fort som möjligt, vi och 250 andra hade samma plan.
Pga Pridefestivalen i Stockholm så var de flesta av 020 och Stockholms Taxi inne i stan (Kurir e svindyra och de andra små företagen ska man inte åka med).
När vi går mot taxi parkeringen ser vi en låååååång kö.. jag var helt säker på att det var folk som väntade på redan bokade bilar så jag såg inget problem.
När vi närmar oss ser  vi att det är en kö som slingrar sig i 3 rader á 30 meter... 1.5 timme senare var det våran tur att få ta nästkommande taxibil. Frös gjorde jag oxå, man såg folk som öppnade sina resväskor å plockade ut varma kläder. . Ja asså jag vet inte vart dom hade varit men jag hade då inga varma kläder i min väska.
01.15 landade vi, 03.30 var vi hemma i Skärholmen. 
Ställde mig i en varm dusch, jag var så frusen att de nästan knäppte i låren av de varma vattnet. Jisses. 10 grader mot 30 kan inte vara nyttigt.

Idag har vi tvättat och bara slappat.
Imorgon är det dags för jobb igen och jag har en liten förhoppning om att få jobba ute på fält imorgon. . Har suttit på kontoret sedan februari och det börjar bli långtråkigt.  

Så..Tillbaka till verkligheten och det jag tänker är. .. spara spara spara... Å iväg till solen 

HAJ 

Kommentera här: