Jobb och rutiner

Sådär.
Första hela veckan är över och jag känner mig inkörd i jobb och kost.

Imorgon sätter jag igång med träningen igen. Igen.. låter som jag tränade innan jag gick på semester, det är ju i Så fall en ren lögn. Jag har inte tränat regelbundet (3-4 ggr i veckan) sedan innan Kap Verde i november 2014. 

6-7 kg ska väck och det tycker jag inte ska va nåt problem. Har inget datum för de utan jag kör på. 

Önska mig lycka till :) 

Att jobba för mycket

Under hela våren har jag snittat en övertid på ca 30 timmar.... snittat! En månad minns jag att det blev 42 timmar.
Behovet har ju funnits eftersom vi varit underbemannade inom ledningen. Det jag märker nu, efter 3 veckors semester är att man va så nära att bli totalt utbränd utan att märka det. Är det det dom menar med att "gå in i väggen utan förvarning"?
Har alltid funderat på hur man inte kan märka att man jobbar för mycket.

Innan semester plöjde jag bara, jag märkte såklart att jag var trött,  jag tyckte inte jobbet var kul längre och man var less men kände ju aldrig känslan av att inte vilja vara där.

Det är en helt annan känsla jag har nu. Har visserligen bara jobbat två dagar men jag känner mer glädje och energi (trots de höga trycket på arbetsuppgifter).

Man ska aldrig underskatta ledig tid... de behövs även om man inte känner de.

Idag har jag varit ute i drift i hela 2 timmar. Jisses va skönt. Lite jobb fick vi gjort oxå :)
Nu ska ju semesterkilorna bort (och de ja lade på mig innan när jag satt vid ett skrivbord)
Så stegräknaren är nedtankad och bara bra mat i kylen.

Idag blev de 9300 steg, va e de dom säger? 10.000 är nyttigt för kroppen :)
Å lön fick ja för de oxå :) sthlms invånare blev kanske mindre glada över min promenad men... nån måste ju göra jobbet :)

Hemma igen

Hemma igen. Det blev en lång låååång resa igår, inget vi hade förväntat oss. Vi hade redan planerat att ta taxi från Arlanda för att komma hem så fort som möjligt, vi och 250 andra hade samma plan.
Pga Pridefestivalen i Stockholm så var de flesta av 020 och Stockholms Taxi inne i stan (Kurir e svindyra och de andra små företagen ska man inte åka med).
När vi går mot taxi parkeringen ser vi en låååååång kö.. jag var helt säker på att det var folk som väntade på redan bokade bilar så jag såg inget problem.
När vi närmar oss ser  vi att det är en kö som slingrar sig i 3 rader á 30 meter... 1.5 timme senare var det våran tur att få ta nästkommande taxibil. Frös gjorde jag oxå, man såg folk som öppnade sina resväskor å plockade ut varma kläder. . Ja asså jag vet inte vart dom hade varit men jag hade då inga varma kläder i min väska.
01.15 landade vi, 03.30 var vi hemma i Skärholmen. 
Ställde mig i en varm dusch, jag var så frusen att de nästan knäppte i låren av de varma vattnet. Jisses. 10 grader mot 30 kan inte vara nyttigt.

Idag har vi tvättat och bara slappat.
Imorgon är det dags för jobb igen och jag har en liten förhoppning om att få jobba ute på fält imorgon. . Har suttit på kontoret sedan februari och det börjar bli långtråkigt.  

Så..Tillbaka till verkligheten och det jag tänker är. .. spara spara spara... Å iväg till solen 

HAJ