Ickerökning i fokus!

Lite så är det ju faktiskt.  Även fast jag är inne på dag 16 idag. Abstinensen är ganska långt bort men vanan finns fortfarande där. Röka till kaffet,  röka påväg till t-bana, röka på lunchen, röka på middagen, röka till kvällen.. och så den man tar innan man ska sova.. det är ju lite vanor som ska brytas. Det går förvånansvärt bra och jag går in på appen 1 ggr om dagen nu istället för 1 ggr i timmen för lite pepp.

Övrig tid då.. när jag inte tänker på röka så är det jobb som gäller på vardagarna, och det är väl ingen nyhet för det har jag nämnt förr.
Imorgon kommer jag få sovmorgon eftersom jag ska möta PC på huvudkontoret för möte med Trafikkontoret, det ska bli kul. Gillar att få lite mer inblick i det som sker bakom det jag jobbar med. Planeringen runt och inte bara det som händer mer direkt inom branchen som jag är mitt upp i hela dagarna.. sen är det alltid lite skönt att komma från kontoret och andas lite.

Nu blir de soffläge innan det är dags att sova.
Ligger å spelar Draw Something med Henke. Skitkul app. Ladda hem vetttja. 
Vad är fysiska brädspel när man har dehär? :)laddar

Laddar inför kommande jobbvecka genom att bara ligga på soffan och dumkolla på ganska dåliga filmer, där man inte behöver engagera sig så mycket i handlingen.
I helgen har vi gjort lite allt möjligt. Jag har deklarerat  (äntligen) vi har varit å handlar lite örter och ett citrus "träd" (så småningom)
och planterat i krukor.. eller de e snarare Henke som gjort det. Tar jag i dom så dör dom nog direkt. Just de! Godisbolaget i Segeltorp hann vi med oxå!
Idag tog vi bilen och drog ut till Djurö, vi bestämde oss för att bara ta bilen och åka någonstans och jag kände att de drog lite i Nacka / Värmdö tarmen. 
Blev positivt överaskad när jag såg att dom bommat igen påfarten från Björknäs upp på 222:an. Måste ju va en olycka i veckan där.
Annars blev jag inte så imponerad, allt ser lika dant ut.. inga nya byggen, inga nya butiker. Tjorren i Krokis har visst blivit en riktig pizzeria där man kan sitta inne.
Först va de godis och tobak, sen tillkom pizza för avhämtning, sedan en altan för att äta där och nu inglasat för att äta inne året om.
De är bara Västra som utvecklas ;)

På väg hem va de dags för lunch och då tog vi vägen via södermalm för att handla thai på Thaioasen på Timmermansgatan, 69 kr för fantastisk mat, fler än jag som tycker det märkte vi :p

Å rökt har jag inte gjort! Känns sjukt bra!
Men jag håller garden uppe fortfarande, lätt hänt att falla dit.


Spännande vecka

Med rökstoppet har de växt fram nåt hos mig som jag aldrig kunna föreställa mig när man genomgår en sådan "avgiftning"  
Ni som känner mig vet att jag är ganska otålig, mitt tålamod är nästan obefintligt när jag är stressad.
Mitt arbete just nu är ganska stressande då vi är lite överbelastade inom ledningen, det kommer såklart bli bättre men just nu försöker jag bara hålla allt fungerande och ovanför vattenytan.
Tidigare har de stressat mig och det har påverkat mitt humör och mitt tålamod, säkert lite utåt men främst psykiskt har det påverkat mig negativt.

Denhär veckan.. alltså rökfri dag 7-11 har varit fantastiska för mitt välbefinnande. Jag har känt  att jag liksom har all tid i världen för mina kollegor och mitt tålamod har inget tak. Ingenting har kunnat få mig på fall

Hur kommer det sig? Har jag inte nått det absolut jobbiga mörkret än med att sluta röka? Vad har jag att vänta mig? 
Man har ju bara hört skräckhistorier.. när kan jag förvänta mig att uppleva dom? När kommer den STORA prövningen? 
För denhär känslan har jag ingenting emot att känna varje dag.