Tvättstugeinferno del 2

Då va de dags för tvättid igen. Igår klockan 13 skulle jag ner och slänga in två maskiner. Jag kommer ner och på båda maskinerna står de att det är 45 min kvar... Men va fan!!!! Nån har alltså precis stoppat in sin tvätt, klockan 13:10.
Ja går till bokningstavlan och dubbelkollar, jodå jag har tid klockan 13.
Jag kollar vem som hade tid innan mig och börjar där, jag går upp på 4an och plingar på, tänkte att jag kan ju höra mig för först innan jag tar ut någon blöta kläder. Näpp ingen hemma.

Går ner igen och börjar lusläsa lappen med regler på, så att jag inte gör nåt fel. Står klart och tydligt att man får ta ut någon annans tvätt.
För å va lite snäll så kör jag centrifugen på hens grejer först. Sen åker dom ut.

Skrev en lapp och fick ett svar längst upp. Gulligt skrivet så ja mjuknade, men fick tvätten tvättad så, alla nöjda å glada.
"Flåt" "abslut". :):)


Vill även lägga in oxå att tiderna tydligen är ett problem hos oss.. Finns massor med lappar från styrelsen om de ena och de andra, så ja antar att man kanske får vänja sig.
Usch.. Man vill inte va den där griniga som skriver tvättlappar men va fan, har man planerat å tvätta så rasar ju allt om man inte får de.. Inga rena kläder liksom.

SlapparSöndag

Bestämde mig i fredags att jag bara skulle slappa och inget mer denhär helgen när H jobbade men så blev de inte. När jag vaknade igår hann jag inte mer än dricka mitt morgonkaffe så började det klia i hela kroppen, måste göra nåt.. Så jag tog tag i skrubben som var belamrad med alla våra grejer eftersom vi inte orkat upp med det till vinden, där det förövrigt står ett badkar som vi inte visste vad vi skulle gör med, men blundade för det och lyckades få upp allt. 4 timmar senare var skrubben en skrubb man plötsligt kunde gå in i, fantastiskt!
Idag, söndag försöker jag hålla det jag lovade mig själv i fredags, iallafall till klockan 13 för då ska ja tvätta.
Soffläge!
Hustomten? Vem är du?

Hustomten som enligt bostadsrättsföreningen alltid är hemma och som man ska ringa till om det skulle vara något problem i lägenheten har inte setts till, ingen med namnet stämmer på brevlådorna trots att de sägs att han ska bo här...Är detta Hustomten tro? För han är alltid hemma och sällskapar oss nedanför balkongen på morgonen, ibland har han frun med sig, men enligt H så hade dom ett "close incounter" med en hund igår morse och frugan sprang iväg..