7e dagen rökfri!

Ja.. De e helt sant! Jag är inne på min sjunde dag som rökfri och jag ska erkänna att fy fan va jobbigt det har varit och kommer säkert fortsätta vara. Att få den där lilla micropausen på väg till och från jobbet, på rasten och efter maten har varit en stor del i min vardag.. Och nu är den borta, tomhet är vad man känner.
I mitt jobb får jag tyvärr mycket skit, gäller alla inom samma yrke och flera gånger denna vecka har jag även velat ha den där ciggen man stressar av med när man känner sig extra uppjagad, men inte ens då har jag kunnat ta den.

Missuppfatta mig inte, det är såklart även en skön känsla och den känslan väger mycket tyngre. Att ha varit rökfri i 7 dagar har givit mej mer tid, mer tid på morgonen tex.

Jag ska absolut inte ljuga här och säga att dehär kommer gå så bra och att jag ser mig som helt rökfri för de gör jag verkligen inte, men jag tar en dag i taget och för varje rökfria dag som går så blir det såklart lättare.

Ja.. Det var väl det. Denhär veckan blev en kort jobbvecka, idag gör jag helg eftersom jag och H ska upp till Norrland. Huset är sålt och ett bankmöte väntar oss på fredag!
På återseende!

Grisöron - premiär!

Helgen fortsatte med premiärer. Äntligen hade jag fått pröva ostron så på lördagen när jag satt och gottade mig i menyn på kinarestaurangen och såg förrätten Marinerade grisöron så var jag snabb på att bestämma mig, DET ville jag också testa.

Betyget på det var en helt ok förrätt, jättegod smak. Vissa kan säkert ha svårt för brosket i mitten, som tex min sambo, men jag som gillar de lite knastriga blev riktigt nöjd!


Efter besöket gick vi mätta och glada vidare till Underbara Bar på Östgötagatan där det skulle vara Standup klockan 20. Vi gick besvikna därifrån redan efter en timme. Tror inte att 70% av gästerna hajjade riktigt va de va för ställe dom hade bokat bord på. Komikerna hördes knappt i allt surr och applåder va dom sparsamma med. Hade jag inte vetat att de va standup så hade jag nog inte märkt de. Stället var däremot jättemysigt!
De va min lördag! Kanon.

Ostron - premiär!

Min sambo här hemma jobbar i färsken på en butik i Stockholm och har länge varit sugen på att köpa hem ostron, igår blev de av! Han löpte en flaska champagne, 6 ostron och färska räkor med lite tillbehör. Vi var väldigt förväntansfulla och jag kände verkligen hur spännande de skulle bli..
Det slutade med att H åt 4 st och jag 2. Jag provade med citron på.. Kallsup, sedan provade jag utan.. Kallsup. Näpp de va ingen för mig, men nu har man testat de. H gav det en trea på hans skala om fem som han oftast använder inom allt tror jag.. Från mat till dryck och vidare till filmer och serier.Ikväll blir det mat på Kinarestaurang på Södermalm och sedan vidare till till lite standup och en god drink!
Ha en trevlig lördag alla!