Nycklar

Igår åkte jag ut på dagen och träffade mäklaren, nu har vi fått nycklar. Känns helt otroligt. Vi åkte ut på em och mätte lite så vi vet vilka sorts möbler vi ska titta på, vi behöver ju en del eftersom vi sålde allt när vi flyttade från huset i Norrland. Vi visste inte hur länge vi skulle bo på våra 17 kvadrat så det hade blivit dyrt att magasinera allt.

Balkongen e ju groteskt stor så där behövs ordentliga och sköna utemöbler annars ser de nästan fjuttigt ut, H är nöjd eftersom han kommer ha gott om plats att odla gurka och tomat och kryddor som han visste att han skulle sakna när vi flyttade från huset, men nu löste det sig ändå :)

På lördag planerar vi att sätta igång med flytten. Fortsättning följer :)
Bostadsrättsägare!

Allt är klart! Papper med mäklare och säljare, och papper med banken. På söndag får vi tillgång till den, hur fantastiskt är inte det?
60 kvadrat känns som rena slottet jämnfört med vad vi flyttade till i juni -13. 
Tänk alla lådor som står uppe på vinden, saker som man nästan aldrig använder men som alltid ändå har varit lättillgängliga, äntligen ska vi få packa upp dom lådorna och dom sakerna kommer få en egen plats i våran egna lägenhet!
GULD! 

Å då va vi iväg!

Dagen vi har väntat på, egentligen sedan i Juni, dagen med stort D. kontraktsskrivning på vår bostadsrätt, vår egna lilla lya i Söderort!

Vad mer kan man säga? Vi har följt planen till punkt å pricka. Boende, jobb, söka lån, hitta lgh. Lång väg men de va de värt! 
Strålande tider.
Som jag skriver i min presentation.. De e NU de börjar :)