Sämsta bloggaren

Ja som rubriken lyder så är det väl så jag känner mig, tror inte jag har bloggat på flera dagar.
Första veckan på nya jobbet är avklarad och jag trivs jättebra MEN att gå upp 5:30 varje morgon är inte någonting jag är van vid så synen av att klockan slår 22:00 har jag inte sett röken av under hela veckan, då har jag sovit dom djupast. Därav få inlägg. Ska absolut skärpa mig.
 
Fredagen såg inte annorlunda ut, när klockan var 21:50 somnade jag i 3 minuters intervaller och innan jag hann tänka så var klockan 8:15 lördag, konstigt men skönt. Jag antar att det blir bättre när kroppen vänjer sig. De första två veckorna har jag praktik och jag börjar en halvtimme tidigare än vad mitt schema säger så jag kommer ju ha den tillgodo sedan.
 
Idag känner jag mig taggad, ikväll ska min kära pojkvän bjuda mig på finrestaurang då han äntligen sålt sitt hus uppe i Norrland, dom går inte åt som smör däruppe så det tog faktikst ett halvår. Inte nog med att det är svårt att sälja hus så blir ju inte allt lättare av att man bor i Stockholm och måste ha visningar på "distans" med hjälp av andra, det blir krångligt, det ska klaffa med tider för alla osv men vi har fått otroligt mycket hjälp så man vet knappt hur man ska tacka. Sålt är det iallafall och vi ska ut och fira det ikväll med god mat och en extra god flaska vin, det ser jag fram emot.
 
Nu har jag skrivit av mig och ursäktat. Nu ska jag köra en liten bloggrunda och se hur ni andra har haft det.
Aa just det.. har inte varit på gymet någonting denhär veckan, funkar ursäkten att jag faktikst går hela dagarna i mitt jobb?? det är bara på lunchen jag sitter ner. jag tycker den funkar! =)

Första dagen på nya jobbet!

Herregud, har aldrig varit så taggad inför ett jobb innan, men dethär verkar så himla roligt.
Det var väldigt skönt att komma hem men jag längtar lika mycket tillbaka, vet att så kommer det ju inte vara för all framtid, då menar jag känslan, men jag är glad sålänge den består.
 
Otroligt bra arbetskamrater, härliga gruppledare och fräscha lokaler. Kunde jag få det bättre?
Att sedan gå från Ica där man jobbat varannan helg och storhelger kvällar osv till att slinka in på ett måndag till fredagsjobb är inte heller helt fel. Julen är räddad, och även nyår. Inte så mycket att fundera på där.
 
Förövrigt är jag helt slut och sitter nu och väntar på att mina föräldrar ska gå online på Skype så jag kan berätta om min arbetsdag, på vintern bor dom i ett varmare land så det är lite meck när man ska prata utan att hela lönen går åt.
 
Ingen träning idag.. dessa undanflykter men jag går en hel del i jobbet så jag anser inte det är hela världen. Unanflykten idag är mer än godkänd.
 
Hoppas att ni har haft en lika bra start på veckan som jag har haft!
 
 
 

Lugn Halloweenkväll

Ett lugnt "firande" resulterar i att man mår bra dagen efter, det är en sak som är säker och tur är väl det för jag kom på att jag har tvättid idag. 
Dom där undanflykterna jag skrev om igår lyckade jag bra med, hamnade aldrig på gymet men jag mötte upp en kompis istället som har en vovve som behövde komma ut på lördagspromenad så vi vallades med i lite över en timme, det tycker jag fick räcka. Jag tyckte dom kunde äta middag med oss så vi skyndade oss till systembolaget för att hinna med en flaska vin till maten innan dom stänger, långnäsa! det var ju röd dag.
Jaja.. jag mår som sagt bättre idag än vad jag skulle ha gjort om dom hade haft öppet och jag höll mig dessutom inom kaloriramen så: win win.
 
Vi slog inte på stort matmässigt utan höll oss till de "svenska" traditionerna genom att äta Tacos, fast på en lördag, funkade det med. Sedan var det ju självklart att vi skulle titta på en skräckis dagen till ära men det blev mer en slashrulle som var helt OK, skaparen av Saw-filmerna så ni kanske kan tänka er.
Vi tittade på The Collection.
 
Dehär va ett typiskt vad-gjorde-jag-igår-inlägg, återkommer senare och berättare hur det gick i tvättstugan :P
 
Här kommer en lite walk down memory lane, Halloween förra året, partaj hemma hos oss i Norrland!